موسیقی الکترونیک در واقع نوعی موسیقی است که با ابزار دیجیتال و بر اساس مدارها و تکنیک ها ساخته می شود. به طور کلی صداهای تولید شده در موسیقی الکترونیک تنها توسط علم الکترونیک تولید می شود.

موسیقی الکترونیک نوعی موسیقی است که در مرحله آماده سازی خود از سازهای الکترونیکی و فناوری موسیقی الکترونیک استفاده می کند و یا از سازهای آتیک برای تولید صدا استفاده نمی کند. به طور کلی تفاوت اصلی آن با سایر انواع موسیقی در نوع صدای تولید شده توسط دستگاه های الکترونیکی است.

نمونه هایی از دستگاه های صوتی الکترومکانیکی عبارتند از تله هارمونی، ارگ هاموند و گیتار الکتریک. شما می توانید از ترمین ها، سینت سایزرها و کامپیوترها برای ایجاد صداهای الکترونیکی کاملا خالص استفاده کنید. موسیقی الکترونیک معمولاً بی کلام است.

در موسیقی الکترونیک واقعی، صداهای آتیک و ساز هرگز به طور متعارف استفاده نمی شوند. صدا از طریق خراشیدن با مدارهای الکترونیکی مانند سینت سایزر یا از طرف دیگر با نمونه برداری از صدای تجهیزات صوتی یا صدای انسان با فناوری صوتی دیجیتال و بازتولید آنها از طریق نرم افزار در محدوده ای خارج از محدوده فرکانس طبیعی تولید می شود و توسط افراد مختلف نیز استفاده می شود. اثرات . در مثال، صداهایی ایجاد می شود که قبلاً شنیده نشده است.

برای مثال کلاوس شوه (آهنگساز آلمانی) از گستره صدای خواننده و گیتار الکتریک در موسیقی خود یا ملودی یکی از آهنگ های آهنگساز آمریکایی خانم خانم استفاده می کند. وندی کارلوس که ابتدا با صدایی شبیه به ابوا و سپس با صدایی خفیف معرفی شد، تبدیل به صدای یک ویولن می شود. https://viola-music.com

کاملاً واضح است که نمی توان این کار را با استفاده از سازهای آتیک انجام داد و به عبارت دیگر می توان گفت که موسیقی الکترونیک ادامه جنبش آوانگارد در موسیقی است. به همین دلیل، آهنگسازان در مورد سبک، فرم و آتیک موسیقی شناخته شده و ثابت نیستند.

تاریخچه ابزارهای الکترونیکی:

موسیقی الکترونیک حاصل تلفیق خلاقیت و دانش نوازندگان با علم الکترونیک است و اغلب صدایی که در این نوع قطعات می شنویم با آنچه در موسیقی غیر الکترونیکی (آتیک) استفاده می شود متفاوت است. تاریخچه ابزارهای الکترونیکی به سه دهه تقسیم می شود:

1300 تا 1310:

در این دهه یکی از پیشگامان تولید صدای الکترونیکی به نام "لئون ترمین" (Leon Theremin) سازی به نام "Thereminvox" را ساخت که در بسیاری از کنسرت ها و انواع موسیقی فیلم های همان دوره و صدای ملایم مورد استفاده قرار گرفت و به این ترتیب جذب شد. طرفداران زیادی به علاوه نوازنده این ساز با استفاده از حرکات سریع دست به جلو و عقب می تواند افکت هایی مانند ویبراتو و پروتامنتو ایجاد کند.

1330 شمسی:

در این دهه، دانشگاه پرینستون موفق به ساخت یک سینت سایزر در مقیاس بزرگ شد. نوازندگان بزرگ نیز از این کامپیوتر برای تولید صداهای خاص استفاده کرده اند نه صداها. در این دوره مراکز تجاری بزرگی مانند رادیو BRICS از این ابزار استفاده کردند. علاوه بر این، مخترعان و نوازندگانی مانند میلتون بابیت، ماریو دیوبدوفسکی و ولادیمیر یوساچوفسکی از این ساز برای خلق موسیقی استفاده کردند.

1340 r.:

در دهه 1340 سینت سایزرها رشد و توسعه یافتند و این دوره انقلابی تجاری در تولید ابزارهای الکترونیکی محسوب می شود. همچنین در این دوره اولین نسل از سینتی سایزرهای کیبورد ساخته شد که با تغییر پارامترهای تون مولد صداهای منحصر به فردی تولید کرد.

برقی آلات:

دستگاه الکترونیکی که به صورت الکترونیکی صدا تولید یا تقویت می کند. اولین نمونه از این دستگاه ها به سال 1904 برمی گردد، اما از دهه 1950 تأثیر زیادی بر موسیقی داشته اند. امروزه فناوری های الکترونیک و کامپیوتر به سرعت و پیوسته در حال تغییر و همگرایی هستند.

سازهای تقویت شده مانند پیانو، ارگ و گیتار الکتریک و همچنین سینتی سایزرها، کامپیوترها یا ترکیبی از آنها از جمله سازهای الکتریکی هستند که برای آهنگسازی و تولید موسیقی استفاده می شوند.

برای یادگیری اجرا و اجرا در موسیقی الکترونیک می توان گفت از سازهایی استفاده می شود که از طریق آنها موسیقی الکترونیک نیز اجرا می شود:

بخشی از بدن

استارترامپ

گیتار الکتریک

کنترلر MIDI

سینت سایزرها


سایت خبری

آهنگ جدید محمدرضا شجریان به نام «مگر تو روی بپوشی و فتنه بازنشانی»

آهنگ جدید سیامک عباسی به نام «نوازنده»

آهنگ جدید محسن یگانه به نام «من که جاشو پر نکردم شاید اصلا نمیدونه»

آهنگ سیامک عباسی به نام تنهایی

آهنگ پدر از راغب

آیا گوش دادن به موسیقی شما را باهوش تر می کند؟

همه چیز درباره موسیقی الکترونیک

موسیقی ,استفاده ,الکترونیک ,الکترونیکی ,تولید ,صدای ,موسیقی الکترونیک ,ابزارهای الکترونیکی ,گیتار الکتریک ,نوعی موسیقی ,استفاده کردند ,تاریخچه ابزارهای الکترونیکی
مشخصات
آخرین جستجو ها